Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس خودرو با بیان اینکه قیمت کارخانه ۴۰ درصد ارزان‌تر از قیمت واقعی خودرو است، گفت: همین اقدامات منجر به ایجاد صف‌های خرید خودرو از کارخانه‌ها شده است. واقعیت این است اگر هم اکنون قیمت‌های بازار خودرو شناور شود، برای فروش ۹۰۰ هزار خودرویی که در سال تولید می‌شود مشتری وجود ندارد.

فربد زاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با تفاوتی که اکنون در قیمت خودرو درب کارخانه و بازار وجود دارد حداقل در هر سال باید پنج تا شش میلیون دستگاه اتومبیل تولید شود تا قرعه کشی‌ها حذف شده و اختلاف قیمت بازار و کارخانه از بین رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساده‌ترین راه برای مدیریت بازار خودرو، اصلاح قیمت آن است. با افزایش تولید مشکلی حل نخواهد شد.

وی گفت: مشکل بازار خودرو ایران این است که مبنای آماری اعداد و ارقام مسئولان که در محاسباتشان به کار می‌برند، صحیح نیست. به طوری که ظرفیت بازار برپایه قیمت شناور و قدرت خرید سال ۸۶ سنجیده می‌شود. این در حالی است که اکنون قدرت خرید مردم بسیار کمتر شده اما قیمت‌ها سرکوب شده است.

این کارشناس خودرو با بیان اینکه با این وجود قیمتی که دولت محاسبه می‌کند، ۴۰ درصد ارزان‌تر از قیمت واقعی خودرو است، اضافه کرد: همین اقدامات منجر به ایجاد صف‌های خرید خودرو از کارخانه‌ها شده است. واقعیت این است که اگر هم‌اکنون قیمت‌های بازار خودرو شناور شود، برای فروش ۹۰۰ هزار خودرویی که در سال تولید می‌شود مشتری وجود ندارد.

زاوه ادامه داد: برای حذف تفاوت قیمت کارخانه و بازار با افزایش عرضه هم دولت باید تیراژ تولید کارخانه‌ها را حداقل به سه میلیون دستگاه در سال برساند تا به عنوان نمونه قیمت پژو ۲۰۶ به ۱۴۰ میلیون تومان برسد.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی و با وجود تورم سنگین کشور، تأمین نقدینگی این طرح شدنی نبوده و قیمت تمام شده خودروها هم تناسبی با این مقادیر ندارد.

کد خبر 556833

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قیمت خودرو افزایش قیمت خودرو قیمت خودرو ایران خودرو قیمت خودرو سایپا کاهش قیمت خودرو قیمت خودرو خارجی اعلام قیمت خودرو سایپا افزایش قیمت خودرو خارجی قیمت خودرو کارکرده علت افزایش قیمت خودرو قیمت خودروهای خارجی مجوز افزایش قیمت خودرو خرید فروش و قیمت خودرو کارکرده قیمت خودرو تارا افزایش قیمت خودرو سایپا قیمت خودرو کارکرده پراید افزایش قیمت خودرو امروز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افت چند میلیونی «کوییک دنده‌ای S» در ۲۴ ساعت
  • آرامش در بازار خودرو
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل