Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، این روزها فاصله قیمت خودرو در بازار آزاد و کارخانه به قدری افزایش یافته که وقتی خودروساز خبر از قرعه کشی می دهد، میلیون ها متقاضی برای ثبت نام اقدام می کنند؛ نگاهی به تعداد ثبت نام کنندگان در قرعه کشی اخیر یکی از خودروسازی ها نشان می دهد که طی ۳ روز ۲ میلیون نفر برای خرید خودرو ثبت نام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حجم ثبت نام در حالی است که قرار است تنها ۸ هزار نفر در قرعه کشی انتخاب و پس از یکسال خودرو تحویل بگیرند.

این حجم از تقاضا، البته همگی مصرفی نیست و بخش عمده ای از آن ، تقاضای سرمایه ای است چرا که اختلاف فاحش قیمت بین کارخانه و بازار ازاد، خرید از کارخانه را به راهی جذاب برای حفظ ارزش پول مردم تبدیل کرده است. 

در جدول زیر قیمت ۸ خودروی پرفروش در کارخانه و بازار آزاد آمده است. ( تا ۲۷ مهر ماه)

 قیمت خودرو در حالی در وبسایت ها و فضای مجازی به صورت افسارگسیخته در حال افزایش است که بازدیدهای میدانی از بازار خودرو نشان می دهد، معاملات خاصی در بازار انجام نمی شود و آنطور که فروشندگان خودرو می گویند صرفا افرادی که نیاز مبرم به خودرو دارند، اقدام به خرید می کنند.

به گفته فعالان بازار خودرو، این بازار از چندی قبل قفل شده و تعداد معاملات بسیار کاهش یافته است به شکلی که افرادی که در بازار حضور می یابند تنها به دنبال شنیدن آخرین قیمت ها هستند.

البته چندی پیش نیز سعید موتمنی رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو در این رابطه گفته بود که «در حال حاضر بازار خودرو شرایط طبیعی ندارد و اکنون به هیچ عنوان خرید خودرو عاقلانه نیست و به خریداران توصیه می‌شود  فکر خرید را از سر خود بیرون کنند.»

وی یادآوری کرده بود که «قیمت خودروهای داخلی فقط در فضای مجازی داغ است و قیمت خارجی‌ها نیز به طور مشابه فقط روی کاغذ و بسیار بالا از سوی فروشندگان بیان می‌شود.»

کد خبر 5049592 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت خودروسازی قیمت خودرو بازار خودرو ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت دلار تولید نفت شاخص کل بورس قیمت نفت اقتصاد آمریکا وزارت جهاد کشاورزی بازار سهام وزارت صنعت معدن و تجارت ایالات متحده امریکا بازار سرمایه وزارت نیرو صادرات غیرنفتی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو

بازار خودرو در سومین روز معاملاتی هفته، شاهد ریزش سنگین قیمت‌ها بود.

به گزارش مشرق، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۲۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش یک میلیون تومانی، ۷۹۷ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ با کاهش ۲ میلیون تومانی ۶۸۸ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با کاهش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار بدون تغییر به قیمت ۹۷۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ نیز ۸۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، بدون تغییر یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ هم بدون تغییر، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۶۴۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار بدون تغییر، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۳ میلیون تومانی ۴۴۰ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۳ میلیون تومانی ۴۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار بدون تغییر ۸۱۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار بدون تغییر به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۴۳ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۰ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • مشکلات خرید ملک در قبرس شمالی چیست؟
  • قیمت انواع آجر لفتون - خرید بدون واسطه از آجربان
  • افت چند میلیونی «کوییک دنده‌ای S» در ۲۴ ساعت
  • آرامش در بازار خودرو
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • قیمت تخم مرغ در بازار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟